Ламинат - освежаване

Въпроси относно ламинат
Правила на форума
Радваме се, че се консултирате в нашия форум. За да бъде престоят в него едно приятно изживяване, моля не използвайте спам, обидни думи или действия.

Ламинат - освежаване

Мнениеот pepabunar на Чет Май 08, 2008 5:34 pm

Здравейте, Майстори! Може ли някой да ми каже дали е възможно ламинат да бъде освежен чрез лакиране. Малко инфо: Ламинатът ми е здрав, от 6 години е, но позагуби блясъка си, с леки драскотини, много повърхностни, които не нарушават цялостта му, но естетически не е както беше в началото. Затова питам дали мога да го лакирам и ако да, с какъв лак? Благодаря предварително за съвета.
pepabunar

Re: Ламинат - освежаване

Мнениеот administrator на Пет Май 09, 2008 6:05 pm

:lol: Здравейте благонравний господине. . .
В Западна Европа се продават специални пасти с които се отстраняват някои повърхностни драскотини по ламината. Те са изготвени по различен начин за различните ламинирани плоскости, но общото е че са в повечето случаи на восъчна основа. Проверете в нашите магазини за ламинат за такива пасти или препарати. Ако случайно поради незнание на магазинерите не можете да намерите подходящия препарат, може да опитате няколко пъти с препарати на восъчна основа за почистване на мебели. Тези препарати горещо Ви ги препоръчвам, защото те почистват, замазват и както се казва правят върху материала някакви козметични промени.
За в бъдеще винаги почиствайте ламината с такива препарати.
С поздрав
Данчо

/Поддържайте си ламината, защото иначе рискувате да ми станете клиенти- хахаха..../
administrator
Site Admin

Мнениеот administrator на Пет Май 09, 2008 6:08 pm

Забравих да Ви напиша че не е възможно ламината да се лакира, по ред причини, за които не е нужно да Ви разказвам...
administrator
Site Admin

Мнениеот pepabunar на Съб Май 10, 2008 3:47 pm

Майстор Данчо, много тенкю! :D Наистина, информацията, която ми даде, чувам за първи път и ще се възползвам още следващата седмица. Желая приятно прекарване на почивните дни и наздраве!
pepabunar

Мнениеот pepabunar на Съб Май 10, 2008 3:50 pm

В добавка: Как позна, аз наистина съм благонравен :lol: , но не господин, а госпожа / да не повярваш, че има такива/ :shock: :lol: .
pepabunar

Назад към Ламинат